BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Followers

Tuesday, 28 June 2011

Sedihnya bila dia remove aku....


Assalamualaikum..pagi ni rony betul2 sedih lagi disebabkan oleh seseorang yang riny admire..... pagi ni riny rindu sangat kt dia...riny pun stalk la profile dia.... then apa yang riny dapat ialah..... dia dah remove riny dari friend dia.... kenapa? kenapa dia sanggup buat riny macam ni? masa dia susah dulu riny temani dia chat sepanjang malam......dia buat riny suka kat dia then bila hati riny dh terbuka untuk dia....macam ni pula dia balas kt riny... kenapa ada manusia macam ni..... kenapa nak sakiti hati riny? hina sangatkah riny? ya...memang awak dh dapat masuk universiti.... dan riny mungkin tak dapat nak pergi macam dia...sebab riny tak sepandai dia... mula-mula kenal dia bukan main rapat dengan riny.... berusaha untuk ambil hati riny..... dan bila dah tak perlu dia abaikan riny macam sampah..... hidup riny diselubungi kesedihan selama ini...... kenapa harus jadi begini..... riny bukan nk menghancurkan pasangan kekasih....kalau awak da gf dah just kawan and perlukah remove riny? ermm.....ntah laaa....riny hanya mampu berdoa dan bertahan tak tahu sampai bila.... lepas ni... riny tak akan percaya dengan lelaki walaupun mempunyai profile yang  baik macam awak....semua lelaki adalah sama sahaja bagi riny mulai hari ini.....  baiklah...
Assalamualaikum...

0 comments: