BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Followers

Wednesday, 22 June 2011

Kisah Seorang Gadis Ariny....

Assalamualaikumm...mula2 masa nak buat blog banyak kali juga pikir....yela...hidup sy bnyak dugaan.....pahit manis sy dh banyak lalui...wlaupun susah tapi sy tetap tempuhi hidup ini tanpa mengenal erti putus asa.... pe pun sy nak knlkan diri sy dulu la...sy berasal dari kg. teluk talipon..... jagan la ketawa... serius taw nama kg sy tu..mungkin ada yang xpercaya terutamanya orang yang sy menaruh hati pada nya... saya lahir pada 11 jun 1991.... dan menjalani kehidupan seperti manusia biasa..hehehe..... dan seterusnya macam ini lah diri saya....sihat sejahtera...sory kalau entri ni membosankan...sebab...saye just akan luahkan yang terpendam kt sini je...sebab hati saya disakiti.....k... nnt saya post lagi kisah saya... Assalamualaikum...

3 comments:

Fyqa said...

hehe kg. teluk talipon kat mna awk?

eh btw, slmat b'blogging !

:D

ariff said...

welcome to the blogger site..slmat brknalan..

Ariny said...

adeess...lupa le nak taip tadi... kt kuala kedah... slmt berknln...thanks bab support..